Onderhoud:
Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en specifieke wensen, wordt een voor de eindgebruiker op maat gemaakt onderhoudscontract aanbevolen. Jaarlijks onderhoud is verplicht volgens P47 van de Arbeidsinspectie. Dit wordt door gekwalificeerde monteurs van KaBeKo Doors.
KaBeko Doors verzorgt het totale onderhoud en reparatie aan bestaande en nieuwe systemen. Een bedrijf kan er voor kiezen zelf het onderhoud van de deuren en andere systemen te verzorgen, belangrijk is dat u jaarlijks een inspectie uitvoert en dit ook schriftelijk vast legt.
KaBeKo Doors verzorgt inspecties en/of onderhoud van branddeuren van verschillende merken door geheel Nederland. E.e.a. conform de voorschriften gesteld in het publicatieblad P47 van de arbeidsinspectie. KaBeKo Doors heeft een deskundig team van goed opgeleide technici,
die het onderhoud bekwaam uitvoeren. Ons doel is gericht op het goed functioneren van de branddeuren.

Wij kunnen verschillende inspectie/onderhoudscontracten aanbieden:
De eenvoudigste is het visuele controle contract (inspectie), waarbij iedere deur aan de hand van een controle lijst bekeken wordt. Er wordt een lijst afgevinkt met de punten waarop de deur wordt gecontroleerd. Er wordt aangegeven wat voor reparaties er moeten worden uitgevoerd.
Het meest gebruikelijke is een preventief onderhoudscontract
. Dit is een technische controle, waarbij de deuren indien nodig worden bijgesteld. E.e.a. is exclusief de elektrische signalering. Kleine reparaties binnen een bepaald budget worden na overleg direct uitgevoerd.
Het all-inn contract neemt u alle zorgen uit handen. KaBeKo Doors inspecteert eenmaal per kwartaal de branddeuren en zorgt ervoor dat deze optimaal functioneren. Kleine reparaties en kleine onderdelen zijn voor rekening van KaBeKo Doors.
Bij het preventief onderhoudscontract en het all-inn contract ontvangt u een controle rapport met daarop eventuele adviezen omtrent het optimaliseren van de levensduur en bedrijfszekerheid van uw waardevolle deuren. Uiteraard wordt elke deur voorzien van een keuringssticker als bewijs voor het uitgevoerde onderhoud en heeft u als vaste relatie voorrang bij een eventuele storing of ander calamiteit.

Bij acute schade of storing kunt u contact opnemen met KaBeKo Doors.